Bespaar nu door overstap op energiezuinige verlichting!

Sinds 2004 richt EnergyFirst zich op de vervanging oudere verlichting naar moderne energiezuinige verlichting. Hierbij ligt onze focus op het behalen van een maximale energiebesparing met minimale installatiekosten. Dit door waar mogelijk de oude armaturen te renoveren en op andere plekken armaturen te gebruiken met een hoge lichtrendement en goede prijs/kwaliteit verhouding. Hieronder een kort overzicht van de mogelijkheden.

Renovatie verlichting ->
Bij renovatie van de verlichting wordt eerst alle oude elektronica uit een armatuur verwijderd en worden vervolgens energiezuinige lampen en elektronica terug geplaatst. Renovatie kan zowel naar energiezuinige hoogfrequent als Led verlichting, afhankelijk van de toepassing. De besparing ligt hierbij op 40-60% met een gemiddelde terugverdientijd van zo’n 3 jaar. Voor meer info, klik hier.

Vervanging verlichting ->
Mochten uw armaturen niet geschikt zijn voor renovatie dan is een-op-een vervanging een goede optie. Hierbij maken we o.a. gebruik van armaturen van MacBright en Indulite. Armaturen met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en elektronica en lampen van Philips of Osram. Deze laatste merken worden overigens ook gebruikt bij renovatie van de armaturen. Klik hier voor meer informatie.

Aanwezigheiddetectie ->
Naast het plaatsen van energiezuinige verlichting kan aanwezigheiddetectie zorgen voor een forse extra besparing. Dit komt doordat de verlichting met deze detectoren niet meer onnodig aanstaat. Detectie is dus met name interessant in ruimten waar de verlichting vaak onnodig aanstaat. Voor meer informatie, klik hier.

Verlichtingscan ->
Mocht u binnen uw vestiging nu gebruik maken van een oudere verlichting, dan is er een grote kans dat hier een forse besparing op te behalen valt. Middels een afspraak kunnen we de huidige situatie opnemen en u hierbij de mogelijke energiebesparing op basis van renovatie of vernieuwing tonen. Dit uiteraard geheel vrijblijvend. Vaak bieden we onze klanten bij een verlichtingscan als service ook gelijk een energiefactuur controle aan.

Garantie
Op de renovatie of vervanging van uw oude verlichting geven wij 3 jaar garantie. Doordat dit termijn overeenkomt met de terugverdientijd is renovatie risicovrij.