Vervangen huidige verlichting

Nieuwe energiezuinige verlichting

Bij het bekijken van verschillende opties ten aanzien van energiezuinige verlichting voor uw bedrijf overwegen we in eerste instantie renovatie van het huidige armatuur. Dit is in veel gevallen een voordeligere en duurzamere optie door behoud van de behuizing van het huidige armatuur. Echter in bepaalde situaties kan vernieuwing een betere optie zijn.

Vernieuwen is een goede optie als:

 • de afscherming kapot of vergeeld is
 • de behuizing erg slecht is
 • de behuizing geen ruimte biedt voor het plaatsen van nieuwe elektronica en/of spiegeloptieken
 • de toepassing een ander type armatuur vereist (bijv. IP65 verlichting)
 • het prijsverschil met renoveren erg klein is (bijv. inlegarmaturen)

Bespaar tot 60% met nieuwe T5 of Led verlichting

Bij het vernieuwen van armaturen richten wij ons op een maximale energiebesparing met behoudt of verbetering van het huidige lichtniveau. Hierbij wordt uitsluitend gebruik gemaakt van energiezuinige armaturen met een goed spiegeloptiek en dus een hoog lichtrendement. Al met al kunnen we stellen dat vernieuwing van uw oude armaturen zorgt voor een energiebesparing van 40-60%. Door deze forse besparing in combinatie met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding van de armaturen en lage installatiekosten, heeft de complete installatie een terugverdientijd van maximaal 3 jaar.

3 jaar garantie op nieuwe armaturen

De nieuwe armaturen bevatten uitsluitend technische componenten van A-merken, zoals Philips, Osram en GE. Daarom kunnen wij u 3 jaar garantie aanbieden op de vernieuwde armaturen. Naast deze 3 jaar garantie geeft Osram, bij gebruik van Osram vsa’s en Osram Lumilux lampen, nog eens 2 jaar extra “systeem+ garantie”. osram-systemgarantieIn totaal heeft u dan 3 jaar garantie op de complete installatie en 5 jaar op de vsa’s.

Voordelen vernieuwing armaturen

 • Energiebesparing van 40-65%
 • Lagere exploitatiekosten door langere levensduur van de lampen
 • Verlaging van uw gecontracteerde en werkelijk afgenomen vermogen
 • Geen omkijken naar uw verlichting in de komende 10 jaar
 • U voldoet hiermee aan de Wet milieubeheer
 • Verhoging van het algehele lichtniveau

Wat voor soort armaturen plaatsen wij?

Bij de inkoop van energiezuinige armaturen letten wij ook op een goede prijs/kwaliteit verhouding. Hierbij zijn een degelijk chassis en Osram of Philips elektronica een vereiste. Merken die aan deze eisen voldoen zijn o.a.; Beghelli, MacBright, Indulite.

Benieuwd wat u kunt besparen op uw huidige verlichting?

Vraag dan hier een gratis verlichtingscan aan.

Wilt u ook over op duurzame Led verlichting?

Vraag dan hier een gratis verlichtingscan aan. Hierbij geven we u een uitgebreid advies over de mogelijke energiebesparing op uw huidige verlichting.

Bedankt voor de aanvraag! We nemen z.s.m. contact met u op.