Vervangen huidige verlichting

Nieuwe Led verlichting ter vervanging van oude verlichting

Nieuwe energiezuinige Led verlichting

Doordat de kosten van nieuwe Led armaturen de laatste jaren erg zijn gedaald, raden we steeds vaker nieuwe Led verlichting aan t.o.v. renovatie van de huidige armaturen. Met name bij inbouw armaturen liggen de totale installatiekosten vaak dicht bij elkaar. Nieuwe Led armaturen hebben naast een uitstekende lichtopbrengst en goede spreiding vaak ook andere energiebesparende opties, zoals ingebouwde daglicht en aanwezigheid sensoren, dimfunctie, etc. Met een gemiddelde levensduur van 50.000 – 80.000 branduren gaat deze verlichting erg lang mee, terwijl de complete investering vaak al in 3-4 jaar wordt terugverdiend. 

Nieuwe Led verlichting is een goede optie als:

 • De huidige afscherming kapot of vergeeld is
 • De behuizing van het armatuur erg slecht is
 • De behuizing geen ruimte biedt voor het plaatsen van nieuwe elektronica en/of Led retrofit lampen
 • De toepassing een ander type armatuur vereist (bijv. IP65 verlichting)
 • Het prijsverschil met renoveren erg klein is (bijv. inlegarmaturen)

Bespaar tot 75% met nieuwe Led verlichting

Bij het vernieuwen van armaturen richten wij ons op het behalen van een maximale energiebesparing met behoudt of verbetering van het huidige lichtniveau. Hierbij wordt uitsluitend gebruik gemaakt van energiezuinige Led armaturen met een goede spreiding en een hoog lichtrendement. Gemiddeld zorgt vervanging van de oude armaturen voor een energiebesparing van 50-75%. Door deze forse besparing in combinatie met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding van de armaturen en lage installatiekosten, heeft de complete installatie vaak een terugverdientijd van maar 3 – 4 jaar.

3 tot 5 jaar garantie 

De nieuwe armaturen bevatten uitsluitend technische componenten van A-merken, zoals Philips, Osram en Samsung. Daarom kunnen wij vanuit EnergyFirst 3 jaar garantie aanbieden op de complete installatie. Hiernaast geven de Led fabrikanten steeds vaker tot 5 jaar garantie op de Led armaturen. osram-systemgarantieBij een nieuwe installatie heeft u dan 3 jaar garantie op de complete installatie en 5 jaar op de armaturen.

Voordelen vernieuwing armaturen

 • Energiebesparing van 50-75%
 • Lagere exploitatiekosten door langere levensduur van de lampen
 • Verlaging van uw gecontracteerde en werkelijk afgenomen vermogen
 • Geen omkijken naar uw verlichting in de komende 10-20 jaar
 • U voldoet hiermee aan de Wet milieubeheer
 • Verbetering werkcomfort door verhoging van het algehele lichtniveau

Wat voor soort Led armaturen plaatsen wij?

Bij de inkoop van nieuwe Led armaturen letten wij ook op een goede prijs/kwaliteit verhouding en een hoge efficiëntie. Hierbij zijn een degelijk chassis en elektronica van o.a. Osram, Philips of Tridonic een vereiste. Merken die aan deze eisen voldoen zijn o.a.; MacBright, Indulite, BaiyiLed en Prolumia. Wij zijn echter niet aan bepaalde merken gebonden en kunnen dan ook typen verlichting, van basic tot luxe, leveren én installeren.