Verlichtingscan

Ontdek wat u kunt besparen op de huidige verlichting

Bij een verlichtingscan bekijken we de huidige verlichting in uw pand en bepalen aan de hand hiervan bij welke lichtbronnen vervanging of renovatie interessant kan zijn. Vervolgens worden de beschikbare opties voor u berekend qua lichtopbrengst en energiebesparing en zo komen we tot een goed onderbouwd lichtadvies. Hieruit zijn voor u vervolgens precies de mogelijke energiebesparing, installatiekosten en terugverdientijd af te leiden. Deze verlichtingscan is geheel gratis en vrijblijvend.

Vraag hier uw gratis verlichtingscan aan

Fields marked with an * are required

Een goed lichtadvies in 4 stappen:

 1. Bij een bezoek aan uw bedrijf kijken wij naar de volgende punten t.a.v. de verlichting
  • Het aantal, type en soort armaturen.
  • Het huidige lichtniveau (o.b.v. luxmetingen)
  • Verschillende gebouwfactoren, als;  hoogte, lichtinval, plaatsing van de armaturen en opstakels
  • Vaststellen kWh prijs en bedrijfstijd van de verlichting
 2. U krijgt een voorlopig lichtadvies en we bespreken de eventuele overige wensen t.a.v. de verlichting
 3. Na ons bezoek ontvangt u een uitgebreide aanbieding met een terugverdienberekening. Hierin worden de installatiekosten, besparingen en de renovatie uitgebreid behandeld. Waar nodig, maken we ook een lichtberekening.
 4. Aan de hand van de offerte en terugverdienberekening kunt u een weloverwogen keuze maken voor het duurzaam maken van uw verlichting

De offerte

Na een verlichtingscan maken we altijd een offerte op voor de mogelijke duurzame aanpassingen t.a.v. de verlichting. In de offerte gaan we uitgebreid in op de staat van de huidige verlichting en bekijken voor elk type verlichting de mogelijke energiezuinige oplossing(en). Hierbij komen we tot een advies voor renovatie of vervanging voor een nieuwe energiezuinige armaturen. Zo nodig maken we een vergelijking van de verschillende oplossingen, waarbij we vergelijken op o.a. duurzaamheid, levensduur en installatiekosten.