Verlichting onderwijs

Energiezuinige verlichting voor scholen

Verlichting onderwijs kan aanzienlijk zuiniger

Verlichting is in onderwijsgebouwen verantwoordelijk voor 60 tot 75% van het totale energieverbruik. Door hier slim mee om te gaan kan er fors bespaard worden. Naast energiebesparing en lagere energiekosten zorgt goede energiezuinige verlichting ook voor betere werk- en leerprestaties.

EnergyFirst heeft ruime ervaring met de renovatie en vernieuwing van verlichting op scholen. Hierbij is ons streven; het behalen van een maximale energiebesparing met behoud of verbetering van de huidige lichtkwaliteit en het huidige lichtniveau.

Binnen onderwijsinstellingen kan bespaard worden door:

  • Oude tl-verlichting vervangen door Led TL verlichting
  • Toepassen van daglicht- en/of aanwezigheidsdetectie
  • Vervangen van halogeen verlichting voor Led spots
  • Vervangen van reguliere downlighters voor Led downlighters
Energiezuinige verlichting scholen

Bij een bezoek aan uw onderwijsinstelling nemen wij al deze punten mee in onze opname. Aan de hand hiervan komen we met een voorstel waaruit de totale mogelijke energiebesparing en terugverdientijd van de installatie blijkt. Doordat EnergyFirst waar mogelijk de oude armaturen renoveert en efficiënt te werk gaat, blijven de installatiekosten relatief laag. Mocht u interesse hebben in deze vrijblijvende verlichtingscan, neem dan contact met ons op.

Referenties

Zie hieronder verschillende scholen waar wij energiezuinige T5 en Led verlichting hebben toegepast.

Benieuwd wat u kunt besparen op uw verlichting?

Vraag dan nu een gratis verlichtingscan aan. Hierbij geven we u een uitgebreid advies over energiezuinige oplossingen m.b.t. uw huidige verlichting.

Bedankt voor de aanvraag! We nemen z.s.m. contact met u op.