Led Panelen

Bespaar met energiezuinige Led inbouw verlichting

Vervang uw kantoorverlichting voor Led panelen

Binnen bedrijfspanden wordt veel gebruik gemaakt van inbouw TL armaturen in systeemplafonds. Deze armaturen kunnen een-op-een vervangen worden door energiezuinige Led panelen. Deze led armaturen hebben een hoge lumen/Watt verhoudingen en een efficiënte spreiding van het opgebrachte licht. Hierdoor kan er een besparing behaald worden tot 60%

  • Energiebesparing tot: 60% 60%
  • Besparing exploitatiekosten: 80% 80%

Led laneel flat

Ter vervanging van de oude TL inbouw armaturen worden bij scholen en kantoorpanden nu vaak vlakke Led panelen toegepast met een diffuse afscherming. Deze afscherming zorgt voor een stofdichte afscherming van het armatuur en egale spreiding van het opgebrachte licht. De Led panelen hebben een levensduur van > 50.000 branduren en een garantie van 3 jaar.

Led paneel rooster

5Naast vlakke Led panelen is het ook mogelijk om Led panelen met een rooster te plaatsen. Bij deze armaturen ligt de Led lichtbron verdiept waardoor er nog minder verblinding is (lage UGR-waarde). Dit kan met name in kantoorruimten een voordeel zijn.  Ook deze Led inbouw armaturen hebben een levensduur van 50.000 branduren, 3 jaar garantie en een zeer hoge lichtopbrengst tot 140lm/W. 

Interesse in Led panelen voor uw bedrijf?

Vraag dan hier advies of een gratis verlichtingscan aan

Inbouw en opbouw toepasbaar

De Led panelen zijn o.a. leverbaar in 595×595 en 1195×295 en zijn hierdoor toe te passen in standaard systeemplafonds. Ook kunnen de Led armaturen geleverd worden inclusief opbouwframe. Hiermee kunnen dezelfde Led panelen op plafonds worden gemonteerd.

Garantie op behoud lichtniveau

De lichtopbrengst van Led panelen is de laatste jaren sterk gestegen en ligt momenteel op > 140lm/W. Hiernaast hebben Led panelen ook een zeer efficiënte spreiding. Door deze twee punten kunnen we een met een aanzienlijk lager wattage een vergelijkbaar tot sterk verbeterd lichtniveau behalen ten aanzien van de conventionele verlichting. We geven bij renovatie dan ook garantie op minimaal behoud van het huidige lichtniveau.

Eenvoudige installatie

De huidige TL inbouw armaturen zijn eenvoudig 1-op-1 uit te wisselen met de nieuwe Led panelen. Hierdoor liggen de installatiekosten erg laag en hoeven er geen aanpassingen gemaakt te worden in het plafond. De terugverdientijd van deze renovatie komst hiermee op vaak op maar 2-3 jaar! 

Toepassingen Led inbouw panelen

Led panelen zijn met name geschikt voor inbouw systeemplafonds, lage temperaturen en plekken waar een hoge lichtintensiteit van groot belang is. Zo raden wij Led lampen o.a. vaak aan bij: