Led Panelen

Bespaar met energiezuinige Led inbouw verlichting

Vervang uw kantoorverlichting voor Led panelen

Binnen bedrijfspanden wordt veel gebruik gemaakt van inbouw TL armaturen. Deze armaturen kunnen een-op-een vervangen worden door energiezuinige Led panelen. Deze led armaturen hebben een hoge lumen/Watt verhoudingen en een efficiënte spreiding van het opgebrachte licht. Hierdoor kan er een besparing behaald worden van gemiddeld 55%.
Led panelen 45W

Inbouw en opbouw toepasbaar

De Led panelen zijn o.a. leverbaar in 595×595 en 1195×295 en zijn hierdoor toe te passen in standaard systeemplafonds. Ook kunnen de Led armaturen geleverd worden inclusief opbouwframe. Hiermee kunnen dezelfde Led panelen op plafonds worden gemonteerd.

Extreem lange levensduur

De Led inbouw armaturen hebben een extreem lange levensduur van 50.000 branduren. Met een gemiddeld gebruik gaat deze verlichting dan ook ruim 15 jaar mee. Bij de installatie van de armaturen geven wij 3 jaar garantie.

Eenvoudige installatie

De huidige TL inbouw armaturen zijn makkelijk 1-op-1 uit te wisselen met de nieuwe Led armaturen. Hierdoor liggen de installatiekosten erg laag. De terugverdientijd van deze renovatie komst hiermee op vaak op maar 2-3 jaar! De panelen zijn ook erg goed zelfstandig te plaatsen.

Inbouw Led paneel 45W

Vraag een verlichtingscan aan

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen met energiezuinige Led verlichting? Vraag dan hier een vrijblijvende verlichtingscan aan.