Led Lijnverlichting

Bespaar met energiezuinige Led Lijnverlichting

Energiezuinige Led lijnverlichting voor bedrijfshallen en sporthallen

In veel bedrijfs- en sporthallen wordt nog gebruik gemaakt van conventionele TL lijnverlichting. Deze verlichting verbruik onnodig veel energie en de TL lampen hebben een korte levensduur. Daarom raden wij vaak aan om deze armaturen wanneer mogelijk te renoveren met Led TL lampen en anders te vervangen voor nieuwe Led lijnverlichting. De nieuwe lijnverlichting is relatief eenvoudig te installeren en heeft een erg laag energieverbruik en een extreem lange levensduur. Dit zorgt voor een forse besparing op de energiekosten en exploitatiekosten.

Bespaar op energie- én exploitatiekosten

Vervanging van oude lijnverlichting naar nieuwe Led lijnverlichting kan leiden tot een energiebesparing van 60-70%. Hiernaast heeft de Led verlichting een levensduur van meer dan 50.000 branduren, waardoor de besparing op de exploitatiekosten kan  oplopen tot ruim 80%. Deze extreem lange levensduur maakt deze lichtbron ook erg geschikt voor volcontinu gebruik.

Door de hoge energiebesparing en relatief lage installatiekosten heeft de complete vervanging van de verlichting een terugverdientijd van gemiddeld 3 jaar.

Led lijnverlichting wordt vaak toegepast bij:

Voordelen Led lijnverlichting:

  • Extreem lange levensduur (> 50.000 branduren)
  • Hoge lumen/Watt verhouding (130lm/W)
  • Hoog lumenbehoud gedurende de levensduur
  • Tot 5 jaar garantie op de verlichting
  • Korte terugverdientijd
  • Snelle installatie

Benieuwd wat u kunt besparen met Led lijnverlichting?

Benieuwd wat u kunt besparen op uw verlichting?

Vraag dan nu een gratis verlichtingscan aan. Hierbij geven we u een uitgebreid advies over energiezuinige oplossingen m.b.t. uw huidige verlichting.

Bedankt voor de aanvraag! We nemen z.s.m. contact met u op.