Led Lijnverlichting

Bespaar met energiezuinige Led Lijnverlichting

Energiezuinige Led lijnverlichting voor bedrijfshallen en sporthallen

In veel bedrijfs- en sporthallen wordt nog gebruik gemaakt van conventionele TL lijnverlichting. Deze verlichting verbruikt onnodig veel energie en de TL lampen hebben een korte levensduur. Daarom is het aan te raden om deze armaturen te renoveren met Led TL lampen (retrofit) en anders te vervangen voor nieuwe Led lijnverlichting. De nieuwe lijnverlichting is relatief eenvoudig te installeren en heeft een erg laag energieverbruik en een extreem lange levensduur. Dit zorgt voor een forse besparing op de energiekosten en exploitatiekosten.

Bespaar op energie- én exploitatiekosten

Vervanging van oude lijnverlichting naar nieuwe Led lijnverlichting kan leiden tot een energiebesparing van 60-75%. Hiernaast heeft de Led verlichting een levensduur van 50.000 – 80.000 branduren, waardoor de besparing op de exploitatiekosten kan  oplopen tot ruim 80%. Deze lange levensduur maakt deze lichtbron ook erg geschikt voor volcontinu gebruik.

Door de hoge energiebesparing en relatief lage installatiekosten heeft de complete vervanging van de verlichting een terugverdientijd van gemiddeld 3 jaar.

Led lijnverlichting wordt vaak toegepast bij:

Voordelen Led lijnverlichting:

  • Extreem lange levensduur (> 50.000 – 80.000 branduren)
  • Hoge lumen/Watt verhouding (130-160 lm/W)
  • Hoog lumenbehoud gedurende de levensduur
  • Tot 5 jaar garantie op de verlichting
  • Korte terugverdientijd
  • Snelle installatie

Benieuwd wat u kunt besparen met Led lijnverlichting?

Benieuwd wat u kunt besparen op uw verlichting?

Vraag dan nu een gratis verlichtingscan aan. Hierbij geven we u een uitgebreid advies over energiezuinige oplossingen m.b.t. uw huidige verlichting.

Bedankt voor de aanvraag! We nemen z.s.m. contact met u op.