Renovatie tl verlichting

Led of T5 verlichting met behoud van het huidige armatuur

Tot 75% energiebesparing bij renovatie oude tl verlichting

Bij renovatie van TL verlichting wordt de oude TL buis vervangen voor een T5 of Led TL lamp. Hierbij worden alle oude elektronische componenten vervangen, maar blijft de behuizing behouden. Dit resulteert in een energiezuinig en met nieuw vergelijkbaar armatuur, maar dan met aanzienlijk lagere installatiekosten en minder verbruik van materialen. Renovatie van de TL verlichting is hierdoor de meest voordelige én duurzame manier van energiebesparing op uw huidige TL verlichting.

Zeer korte terugverdientijd

EnergyFirst is volledig gespecialiseerd in de renovatie van oude verlichingsinstallaties. Hierdoor gaan wij efficiënt te werk en houden de totale installatiekosten laag. Dit zorgt in combinatie met een energiebesparing van 40-65% voor een zeer korte terugverdientijd van gemiddeld 2-3 jaar.

De totale installatiekosten t.o.v. het plaatsen van nieuwe armaturen liggen 1,5 tot 3 keer lager.

Renovatie naar Led of T5?

Bij de renovatie van conventionele TL verlichting is er de keuze tussen Led verlichting of T5 verlichting. Over de afgelopen 10 jaar hebben wij veel renovatie naar T5 verlichting toegepast. Echter sinds twee jaar installeren wij steeds vaker Led verlichting. De betrouwbaarheid hiervan is flink toegenomen en door de hoge lumen/Watt verhouding en efficiënte spreiding van de huidige Led lampen kunnen we met deze renovatie een aanzienlijk hogere energiebesparing behalen.

Klik hieronder op de afbeeldingen voor meer informatie over beide opties.

Waar wordt renovatie van tl verlichting toegepast?

Renovatie passen wij in alle sectoren toe waar op grote schaal gebruik wordt gemaakt van tl-verlichting. In bijna alle gevallen is renovatie van het armatuur mogelijk, waarbij de totale installatiekosten ten aanzien van het plaatsen van nieuwe armaturen 1,5-3 keer lager liggen.

Veel voorkomende sectoren zijn:

3 jaar garantie

Bij de renovatie van uw armaturen werken wij uitsluitend met componenten van A-merken, zoals Philips, Osram en Mean Well. In de afgelopen 10 jaar zijn er dan ook weinig storingen geweest in deze componenten. Daarom bieden wij al onze klanten 3 jaar garantie op de totale renovatie.

Voordelen renovatie tl verlichting:

  • Relatief goedkope oplossing t.o.v. het vervangen van de armaturen
  • Alle oude componenten in het armatuur worden vernieuwd
  • Terugverdientijd van 2-3 jaar
  • 3 jaar garantie op de complete installatie
  • Lagere exploitatiekosten door de lange levensduur van de T5 en Led lampen
  • U voldoet hiermee aan de Wet milieubeheer

Gratis verlichtingscan

Bent u benieuwd wat u kunt besparen met renovatie naar energiezuinige T5 of Led verlichting? Dan komen wij graag langs voor een verlichtingscan. Hierbij kijken wij naar de huidige verlichting en maken aan de hand hiervan een voorstel waaruit het type renovatie en de mogelijke besparing blijkt. Interesse? Neem dan contact met ons op voor deze gratis verlichtingscan.

Benieuwd wat u kunt besparen?

Vraag hier een gratis verlichtingscan aan.

Wilt u ook over op duurzame Led verlichting?

Vraag dan hier een gratis verlichtingscan aan. Hierbij geven we u een uitgebreid advies over de mogelijke energiebesparing op uw huidige verlichting.

Bedankt voor de aanvraag! We nemen z.s.m. contact met u op.